Je hebt het recht om zonder reden en binnen 14 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen, van de aankoop van één of meerdere artikelen af te zien (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen én passen zoals je ook in een winkel doet.

Wanneer je van een aankoop af wilt zien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan Dutch Brand Fashion te laten weten en retour te sturen. Op maat gemaakte artikelen kunnen niet retour genomen worden.

 

Artikelen die online gekocht zijn, kun je binnen 14 dagen na verzenddatum, mits het artikel ongedragen, ongewassen en onbeschadigd is na ontvangst van je bestelling, retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking) naar bovenstaand adres. Er mogen geen make-up resten op zitten en de labels dienen nog aan het artikel bevestigd te zijn. Mocht ik een artikel retour ontvangen die hier niet aan voldoet, dan kan ik het artikel niet retour accepteren. Dan zal ik opnieuw verzendkosten in rekening brengen om het item naar je terug te sturen. Zodra ik jouw retour heb ontvangen zal ik die zo snel mogelijk verwerken. Je ontvangt een bevestiging per email en binnen 14 dagen wordt het geld op je rekening terug gestort.

Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is!

Retour voorwaarden:

  • De kosten van retourzending zijn voor de klant.
  • Het artikel mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. En er mogen geen make-up resten op zitten. De labels dienen aan het product bevestigd te zijn. 
  • Artikelen van bestellingen die buiten de retour tijd van 14 dagen na verzenddatum vallen worden niet retour genomen.
  • Er wordt geen was garantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.
  • Oorbellen mogen vanwege de hygiëne niet geruild of geretourneerd worden.
  • Bikini’s & badpakken en ondergoed en lingerie zonder plakstrip worden vanwege hygiëne niet retour genomen.