Aan alle pagina’s van de website van Dutch Brand Fashion is de grootste zorg besteed. Toch bestaat er de mogelijkheid, dat delen van de informatie verouderd zijn of niet langer correct. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie. Dutch Brand Fashion aanvaard geen aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s van de website.

 

Links en informatie van derden, vallen buiten de controle van Dutch Brand Fashion, waardoor Dutch Brand Fashion nooit verantwoordelijk kan worden gehouden voor deze inhoud, privacybescherming op deze websites of voor de diensten die de websites aanbieden.

 

Dutch Brand Fashion hecht veel waarde aan de bescherming van jouw privacy bij het verwerken van de persoonsgegevens bij het gebruiken van de website. Deze informatie word alleen gebruikt voor ondersteuning van beslissingen en statistische verwerkingen. De gegevens die u verstrekt om informatie of uw bestelling te ontvangen, zullen uitsluitend gebruikt worden voor het afhandelen van uw aanvraag of bestelling en daarna worden verwijderd en vernietigd. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.

 

Voor vragen hierover, kunt u contact opnemen met ons.